Alpha Cursus

Alpha-cursus in Goudswaard/Piershil/Zuid-Beijerland vanaf 22 januari

Vorig jaar hebben de kerken van Goudswaard en Piershil samen de Alpha- cursus gegeven. In deze cursus wordt kort en krachtig verteld waar het in het christelijk geloof om gaat. Dus over vragen als: wie is God?, wat heeft Jezus voor ons gedaan?, en hoe kan ik Hem leren kennen? Heel mooi was het om mee te maken dat vorig jaar bij enkele deelnemers het geloof begon te groeien en dat één jonge deelnemer zijn leven aan Jezus heeft gegeven. 

Vanaf 22 januari starten we met een nieuwe cursus van 11 bijeenkomsten en een zaterdag. Deze vindt D.V. plaats bij familie W. Oudijk te Goudswaard. We beginnen om 18.30 uur met een warme maaltijd, en vervolgens volgt een inleiding, kun je al je vragen stellen, volgt uitleg en gesprek. 

De cursus is bedoeld voor mensen die meer van God willen weten en ervaren en voor mensen die hun geloof willen verdiepen. De eerste avond is een soort introductie van de Alpha-cursus.

Wanneer en waar

Iedere maandagavond vanaf 22 januari van 18.30 – 21.30 uur (inclusief warme maaltijd). We zijn te gast bij familie W. Oudijk, Zuidoordseweg 10/A, 3267 LW Goudswaard.

Meer weten?

Neem dan contact op met Sophie Barendregt, 06-12884887, j.barendregt5@chello.nl

of met ds. Kees Groenendijk (u vindt de contactgegevens via de pagina Predikant)