Coronamaatregelen

Voor zondag 23 januari worden de volgende regels gevolgd:

1. Het is weer geoorloofd om fysieke diensten te houden tot maximaal 50 personen.
  2. Wel verwachten wij van de kerkgangers dat ze bij het betreden en verlaten van de kerk een mondkapje dragen en de handen desinfecteren.
  3. We blijven de anderhalve meter maatregel houden. Gezinnen en echtparen mogen natuurlijk wel bij elkaar zitten.
  4. Ook wordt u een zitplaats toegewezen (placeren).
  5. Omdat tijdens de dienst de deur dicht is (in verband met de kou) zingen we alleen het intochtslied en het slotlied met elkaar.
  6. De andere liederen worden door de voorzangers ten gehore gebracht.

Het is fijn dat we weer met elkaar Gods Woord mogen horen, de lofzang mogen zingen en ons tot God kunnen richten in gebed. Dat u erdoor bemoedigd mag worden!

We wachten eerst de persconferentie van dinsdag 25 januari af en de conclusies van het dagelijks bestuur van de Protestantse Kerk. Dan zullen we horen wat er over de komende zondagen wordt geadviseerd.